Programma

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseren Stichting Hoogkarspel 700 en Informatieplatform Hoogkarspel een informatieavond voor alle verenigingen. Op deze avond wil Stichting Hoogkarspel 700 graag haar ideeën uiteen zetten met betrekking tot het het feestjaar. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de bedoelingen en kunt u binnen uw eigen vereniging activiteiten opzetten in het kader van het feestjaar 2019.

Informatieplatform Hoogkarspel
De informatieavond is tweeledig. Vanuit het project Vitale Dorpen Hoogkarspel is een werkgroep actief die een Centraal Informatieplatform realiseert. Dit online platform heeft tot doel om al het nieuws over Hoogkarspel te clusteren en beschikbaar te stellen aan de inwoners van Hoogkarspel. Hierbij kunt u denken aan een activiteitenagenda, links naar verenigingen en stichtingen en lokaal nieuws. Het doel is om deze informatie digitaal (app, website, informatiescherm) en op papier aan te bieden.
Graag willen wij u op deze avond laten zien hoe u van deze faciliteiten gebruik kunt maken.

Informatieavond
Datum: vrijdag 19 januari 2018
Tijd: 20:00 uur
Plaats: Kantine SC Spirit

Wij zijn heel blij dat SC Spirit ons de faciliteiten biedt om deze avond te organiseren. Voor koffie en thee worden de gewone prijzen aangehouden.

We stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en hopen op een goed gevulde kantine.

Met een vriendelijke groet,

Stichting Hoogkarspel 700
Dorpsalliantie Centraal Informatieplatform