De herinnering van…Nadine Visser

Nadine, vertel ons eens wie je bent en waar we je van kennen
Ik ben Nadine Visser, 21 jaar en opgegroeid in Hoogkarspel. Ik woon nu in Arnhem en train full-time voor de zevenkamp op Papendal. Afgelopen zomer heb ik meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio op de zevenkamp en de 100 meter horden.

 image-4466939

Welke lagere school heb je doorlopen in ons mooie dorp en heb je daar nog leuke herinneringen aan?
Ik zat op de Meester Spigtschool en heb daar echt een super leuke tijd gehad met leuke vriendinnetjes. Ik was toen nog erg verlegen, dit is op het Martinus College wel veranderd.

 

Hoe oud was je toen je met sporten begon en kreeg je daar dan ook wel vrij voor?
Ik heb mijn hele lagere schooltijd op turnen gezeten, toen ik in de 2e van de middelbare school zat ging ik pas op atletiek. Ik trainde toen ‘s avonds in Purmerend, maar op een gegeven moment in de weekenden op Papendal. Ik mocht toen elke vrijdag school missen om te gaan trainen, dus er werd goed meegedacht. Mijn examenjaar heb ik wel op een school in Arnhem gedaan, omdat het reizen me toch wel veel werd. Vanaf toen ben ik daar gaan wonen.

 

Hoe heb je Hoogkarspel ervaren en welke herinneringen heb je daar aan?
Ik heb Hoogkarspel altijd een super fijn dorp gevonden om in te wonen, met al mijn vrienden en familie dichtbij. Nu ik in Arnhem woon is dat wel anders en begin ik ook aan de stad te wennen. Maar ik kom nog steeds erg graag in de weekenden thuis bij mijn ouders. Dat zal altijd vertrouwd blijven voelen. Het komt ook nooit voor dat ik een weekend thuis ben geweest en geen bekende heb gezien.

 

Heb  je nog veel vrienden in Hoogkarspel en zie je die nog met enige regelmaat?
De vriendinnen van mijn atletiekvereniging SAV in Grootebroek zie ik nog regelmatig als ik in Hoogkarspel ben, erg leuk dat we contact blijven houden.

 xxl

Waar denk je aan als je naar Hoogkarspel rijdt en in de verte de watertoren ziet?

Dan ben ik blij dat de lange rit vanuit Arnhem erop zit; ) Ik zie de watertoren vanuit mijn slaapkamer dus hij hoort zeker bij mijn herinneringen over Hoogkarspel.

 

Kom je in de toekomst hier nog wonen of is het te saai hier?

Ik zou best in Hoogkarspel of in de buurt willen wonen, maar dat kan ik mijn vriend die uit Zeeland komt niet aan doen; ) Ik denk dat we ergens ertussenin zullen belanden. Maar ik kom nog met plezier terug op bezoek bij mijn familie!