Word vrijwilliger van Hoogkarspel 700…

Beste inwoners van Hoogkarspel,

Over een klein jaar is het 2019. Dit wordt voor ons een bijzonder jaar: 700 jaar geleden stond ons dorp voor het eerst op de kaart en telden we officieel mee.
Het jaar zal bol staan van de activiteiten. We hebben op dit moment al een mooie lijst met mensen die hun steentje bij willen dragen aan het feestjaar. Om ervoor te zorgen dat we niemand vergeten, zijn we bezig met een vrijwilligerslijst. Lijkt het jou ook leuk om, op wat voor manier dan ook, iets te betekenen voor Hoogkarspel 700, geef je dan op via www.hoogkarspel700.nl/vrijwilliger. Daar kun je ook je voorkeuren voor wat betreft het soort vrijwilligerswerk aangeven (Bemannen commissie,helpen bij een evenement, hand en spandiensten, verspreiding van drukwerk, of…….).

We hopen op een mooie lijst vrijwilligers die net zo enthousiast zijn als wijzelf.

Stichting Hoogkarspel 700